2023-09-03

LEONH LANSERAR ÄNTLIGEN LEONH INFINITY VENTURES

Sveriges första molntjänst för att värdera startups och tillväxtbolag

Stockholm, Sverige — Leonh är stolta över att meddela lanseringen av sin banbrytande molnbaserade programvara Leonh Infinity Ventures som är utformad för att förändra sättet startups och tillväxtföretag värderas på. Denna innovativa lösning integrerar data från tusentals svenska nyemissioner och ger entreprenörer, investerare, revisorer, fondförvaltare och finansproffs möjlighet att fatta mer välinformerade beslut i den ständigt föränderliga VC-marknaden.

Huvudfunktioner i Leonh Infinity Venture inkluderar:

  • Tillgång till tusentals svenska kapitalrundor: Tusentals kapitalrundor och bolag har granskats och kategoriserats efter stadie och sektor. Användarna kan enkelt och överskådligt jämföra värderingar i olika branscher och industrier . Denna omfattande datamängd är ovärderlig för att exakt värdera startups och tillväxtföretag.
  • Direkt API till bolagsverkets data: Användaren kan direkt i programvaran ladda ner information om ett bolags olika nyemissioner
  • Avancerade värderingsmetoder: Leonh använder banbrytande värderingsalgoritmer som tar hänsyn till en mängd faktorer, från ekonomisk prestanda till marknadsförhållanden, för att säkerställa att värderingarna är så precisa som möjligt.
  • Användarvänligt gränssnitt: Programvaran har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör den tillgänglig för både erfarna finansexperter och nykomlingar på området för startupvärdering. Användare kan enkelt mata in sin företagsdata och få omedelbara, datadrivna värderingar.
  • Anpassade rapporter: Leonh möjliggör att användare kan generera detaljerade rapporter som kan delas med intressenter, potentiella investerare, revisorer och styrelseledamöter.
  • Uppdateringar i realtid: Programvaran uppdaterar kontinuerligt sin databas för att säkerställa att värderingarna är baserade på den mest aktuella informationen, vilket ger användarna en konkurrensfördel i en snabbt föränderlig marknad.

"Hos Leonh är vi otroligt engagerade i att göra finans möjligt, tillgängligt och begripligt för alla svenska bolag, oavsett om det är kapitalresningar, optionsprogram, M&A etc. Svenskt entreprenörskap är onekligen en vital del av samhällets utveckling, men det har länge legat en ”dimma” över frågan kring värdering…", säger Douglas von Euler, VD för Leonh. "Leonh Infinity är mig veterligen den första moln-baserade mjukvaran för att göra värderingar av startup och tillväxtbolag tillgängliga oavsett om du är en ängel eller stort VC bolag.

Leonh Infinity finns nu tillgänglig för prenumeration på Leonhs webbplats på www.leonh.se. En stor mängd kunder har redan anslutit sig.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Douglas von Euler
VD
douglas@leonh.se
0733-643550

OM LEONH

Leonh grundades 2022 med ambition är att göra finans och finansiell tillväxt möjligt, tillgänglig och begriplig för svenska bolag. Leonh hjälper kunder med t.ex. bolagsvärderingar, optionsprogram, M&A, kapitalresningar, ägarregleringar etc. Grunden i verksamheten är den digitala och data-drivna plattformen Infinity som erbjuder användarna möjligheten att enkelt utvärdera onoterade bolag oavsett stadie.