2024-03-08

LEONH REKRYTERAR MARKNADSCHEF

Stockholm 8 mars - Leonh är glada att introducera sin senaste kreativa och strategiska rekrytering på nytillsatta marknadschefsrollen. Ludwig Hallstenssons tillträdande som CMO är ett bevis på Leonhs långsiktiga vision att outtrötligt utmana, utveckla och visa vägen för vår branch.

Med en internationell och mångårig byråbakgrund på ansedda AKQA har Ludwig jobbat med några av världens största varumärken i städer som New York, Paris och San Francisco, samt lyft tidigare marknadschefsroller i svenska startupvärlden. Ludwig kommer vara central i Leonhs varumärkesutveckling, digitala marknadsföring samt produktdesign tillsammans med existerande teamet.

“Jag är oerhört glad att Ludwig har kommit ombord. Hans erfarenhet och innovativa mind-set kommer att hjälpa oss att ta Leonh till nästa nivå och göra vår tjänst och produkt ännu vassare för våra kunder. Det är också ett kvalitetsintyg som företag att vi kan attrahera topp talang och anställa med egen kassaflöden trots att vi växer så att det knakar.” säger VD och medgrundare Douglas von Euler.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Douglas von Euler
VD
douglas@leonh.se
0733-643550